Bräute

Noch ein Mal - Hallo aus Berlin!

Oh wir sind ja echt Klasse! Det vill säga, vi snyltar på grannens nätverk. Wir haben (uttalas för övrigt ha:bm) Schwein gehabt!

 Na ja, igår var det socialisering med GLS-folket. Det är wahnsinn att man förfestar i skolans lokaler. En trevlig vakt ser till att man inte väsnas för mycket bara. Och så tar han hand om dem som eventuellt deckar. So ein Mann!

Vi trodde att det skulle bli en billig kväll igår. Vår underbara granne, Kulturbrauerei hade nämligen gratis inträde för Bräute på en klubb. Tyskarna kan inte stava till genusperspektiv och det får man väl passa på att utnyttja. Grejen var den att när vi köat i en oändlighet fick inte männen komma in. Så vi drog till Ostbahnhof. Där skulle man antingen skaka rumpa eller highschoolrocka. Könnte also besser sein. Men men. Geile Bräute säger jag bara.

Jag minsann att jag borde kliva upp nu och göra något med min dag. Mamma skulle dessutom få damp om hon såg min ej ergonomiska ställning. Men jag tycker det funkar bra att ha datorn på magen och böja nacken som en annan rodeldåre.

Tjohej leverpastej. I need the IB-family.

Kommentarer
Postat av: emelie

und sein IBfamilie braucht dich

2006-09-25 @ 15:43:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback