Und mit Bohnen kommt was?

Wieder Montag.

Helgerna är verkligen underbara i Berlin. Särskilt när man inte förpassar lördagen till bakfylla, utan istället ersätter den med en lugn fredagkväll. Vi ägnade alltså helgens första afton till konstutställning, sektbjudning i en klädaffär och en snabbis på "Zu mir oder zu dir". Såklart.


På lördagen packade vi picknickkorgen (fast utan korg) och begav oss till Wannsee. Wunderbar att sitta och fika vid vattnet och kasta glopord åt alla äckliga fåglar. Vi var till och med kulturella nog att gå en sväng på Wannseemuseet innan vi for hem med S-bahn. På kvällen var vi dasanta men gjorde en felsväng och hamnade på Magnet. Vi behöv ny luft under skorna tror jag. Men på torsdag är det trotzdem Peter, Bjorn & John som gäller.


Söndagen spenderades i Mauerpark. Solen sken och denna oförglömliga park myllrade av härliga människor. Det fanns även en gemytlig marknad och obegränsat med öl. Det är ju Tyskland vi talar om.


På fredag kommer mamma, pappa, Tobias och Carin. De ska bjuda på kött är tanken. Jag har järnbrist i mungiporna. Mamma tror att jag är döende.


Köp en fläskfilé vettja, som pappa sa.


Und mit Bohnen kommt was? Gas.


Kommentarer
Postat av: mumma

i love you like a fat kid love cake. och berlin liebt mich! danke sehr

2006-09-12 @ 12:34:02
Postat av: Din Rosa Pudel i London

Men alskling! Du maste ju ata kott! Varfor koper du dig inte en korv? ;) Hehehe XXX (Blir forresten retad av mina roomies for mina kottvanor hahaha)

2006-09-15 @ 13:38:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback