Roskilde dag 4.

 








Hiehiehie. Jag känner att minnet sviker och att dagarna blandas ihop likt en grumlig grogg. Njursvikt, mumma. Det är idag som jag och Kristoffer bangar ur. Pappa agerar gud och bokar in oss på Scandic Hotell inne i Roskilde city. Vi känner oss allmänt pissiga när vi en aning beklämda informerar Johannes om detta faktum. Han överväger uppsägning av bekantskap och föreslår även Kristoffer att byta efternamn till von Öst. Men nöden har ingen lag och vår dåliga hygien känner inga gränser.

Vår busstur och vandring slash orientering fram till Scandics portar känns oändlig. Efter lite svett, förvirring och ett intet sinande hopp når vi slutligen vårt mål. A hallelujah moment. (förlåt Jonna) Men det är så det känns att få ställa av sig ett par leriga gummistövlar, ta en dusch och slå på RTL och bara inse att please do not disturb faktiskt är ett bra uttryck.

Framåt kvällen när den enorma hungern sätter åt oss vandrar vi in till centrum. Länge leve mat och öl. Och ännu längre lever dessa födomål efter en tredagarsdiet bestående av baconost. Jag tror till och med att solen skiner när vi lutar oss tillbaka på en romantiskt sunkig uteservering. Vi ägnar nog Johannes en flyktig tanke men intalar oss själva att han förmodligen har det underbart med sitt flak Tuborg och sina fantasier om Avril.

Vi sover gott på scandic. Och vi bara råkar boka in en natt till. Två nätter av bekvämlighet och vi borde kunna uthärda tre natter till i u-ländernas tecken.   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback