"Nu när vi har umgåtts såhär intimt i två veckor...jag menar "intensivt"...!

Hemma från Polen, hemma från Poznan. Och jag är fortfarande trött - hur tar man igen två veckors förlorad sömn?

Hur som helst: Polenresan var fantastisk och ordet "intensiv" har fått en helt ny innebörd. Tolvtimmarsdagar och sjuk press på social och språklig kompetens - det kallar jag Elitenprojekt (med österrikisk accent). Poznan som stad kanske inte är mitt första rekommenderade resmål men den polska kulturen är trots allt väldigt charmig: organisationsförmågan är obefintlig, gästvänligheten gränslös och självinsikten en aning förfinad. Dessutom dricker man vodka med bisongräs i.

På resan ner gjorde vi paus i Berlin, det var vårvärme och saknad i luften. Det är något speciellt med Berlin, verkligen. Förmodligen hamnar jag där igen.

Och nu är jag tillbaka i Växjö. och vill bort bort bort. (oj, vilken avgränsad redogörelse för polenresan det blev) Metodkursen verkar motbjudande och min motivation är lika med noll. Rädda mig?

Kommentarer
Postat av: emelie

varför kommer du aldrig till mig?

2009-03-30 @ 23:17:33
Postat av: Karolina

Jag vet inte men jag gissar att det beror på ett intensivt schema och problem med att få tummen ur. Varför kommer du aldrig till mig? (jag har polsk vodka, till exempel)

2009-03-31 @ 06:50:16
Postat av: ems

det är ju roooooligare i gbg! plus att jag haft ytterst knapert med geld. dessutom har jag haft tentaperiod och varit både i jönköping, stockholm och bor de senaste två veckorna. så nu känner jag mig hatiskt inställd till tågtrafiken. (polsk vodka gör sig fint i min fyllepark och går dessutom att transportera :)! ) skynda dig.

2009-03-31 @ 07:47:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback